Over ons

De Buurtsportcoach Academy Zuidwest is hét platform voor buurtsportcoaches in Zuid-Holland om vakkennis en vaardigheden op te doen. Het platform is ontstaan vanuit met als doel het aanbieden van bijscholing die aansluit bij de behoefte van buurtsportcoaches. Op dit platform vind je al het aanbod van de initiatiefnemers, aangevuld met passende opleidingen en workshops van externe partijen. 

Zo werken wij

Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij de vragen en behoeften van de buurtsportcoaches. Deze behoeften hebben we in kaart gebracht met een behoeftepeiling. De scholingen en trainingen proberen we daar  zoveel mogelijk  op aan te laten sluiten. Door structurele samenwerking met externe partners, hogescholen en de mbo-opleidingen, borgen we de kwaliteit het aanbod. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de buurtsportcoaches.

Dit vinden we belangrijk

Wij vinden het erg belangrijk dat buurtsportcoaches zich blijven ontwikkelen. Als buurtsportcoach heb je namelijk te maken met diverse doelgroepen, uitdagingen, kwaliteiten en activiteiten. Met ons aanbod blijft je kennis up-to-date.