AmbuWerk Nederland

Aanbod

Bent u op zoek naar een moderne, dynamische en flexibele partner voor het verzorgen van uw kinderEHBO-curssussen, EHBO-cursussen of BHV-cursussen (bedrijfshulpverlening)? Bent u op zoek naar een enthousiast team dat u qua organisatie en instructieteam veel te bieden heeft en maatwerk levert?
Maak dan eens kennis met het team van AmbuWerk Nederland. Wij specialiseren ons in het bieden van full-service mogelijkheden, werken volledig digitaal in de communicatie en zijn uw organisatie graag van dienst.

PROFESSIONEEL EN GECERTIFICEERD
De cursussen van Ambuwerk Nederland worden standaard gegeven volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis,  Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) of het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening).
Ook e-learning behoort tot de mogelijkheden. Bij Ambuwerk Nederland vindt u cursussen, producten en totale service onder 1 dak.

PRIJZEN
Bij AmbuWerk Nederland houden we van duidelijkheid: Onze prijzen zijn inclusief gebruik oefenmaterialen, cursusboeken bij basiscursus, lesmateriaal, administratiekosten, examen- of toetskosten, digitaal geregistreerd certificaat of digitaal geregistreerd diploma. Op onze leslocatie volgens de cursusagenda zijn de dagcursussen verzorgd met koffie, thee, water en wordt u kosteloos een lunch aangeboden.
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

VERGOEDING VOOR PARTICULIEREN
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO-cursussen en/of EHBO-cursussen van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Kijk op deze pagina wat de vergoedingen zijn maar informeer ook zeker hiervoor bij uw zorgverzekering.

MAATWERK/SERVICE INSTELLINGEN EN BEDRIJFSLEVEN
AmbuWerk Nederland is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij stellen graag een passend programma met u samen, maatwerk is onze standaard. Tevens kunt u als bedrijf bij AmbuWerk Nederland terecht voor onze full-service cursistenadministratie; het plannen, versturen van digitale bevestigingen, digitale uitnodigingen voor deelname cursus, facturering, het registreren, digitaal verzenden en bijhouden van uw diploma’s en certificaten en jaarlijks oproepen voor uw jaarlijkse herhalingsles..

“Onze gedrevenheid zal u inspireren.”