Over ons

Over ons
De Buurtsportcoach Academy Noordwest is hét platform voor buurtsportcoaches in Utrecht en Noord-Holland om vakkennis en vaardigheden op te doen. Het platform is ontstaan vanuit het programma Landelijke Academie Buurtsportcoaches met als doel het aanbieden van bijscholing die aansluit bij de behoefte van buurtsportcoaches. Op dit platform vind je al het aanbod van de initiatiefnemers, aangevuld met passende opleidingen en workshops van externe partijen.

Zo werken wij
Wij sluiten graag zoveel mogelijk aan bij de vragen en behoeften van de buurtsportcoaches. Deze behoeften hebben we in kaart gebracht met een behoeftepeiling. De scholingen en trainingen proberen we daarom zoveel mogelijk hier op aan te sluiten. Door structurele samenwerking met externe partners, hogescholen en de mbo-opleidingen borgen we de kwaliteit van dat wat we aanbieden. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de buurtsportcoaches.

Dit vinden we belangrijk
Wij vinden het erg belangrijk dat buurtsportcoaches zich blijven ontwikkelen. Als buurtsportcoach heb je namelijk te maken met diverse doelgroepen, uitdagingen, kwaliteiten en activiteiten. Met ons aanbod blijft je kennis up-to-date.

Bekijk ons aanbod